Contact opnemen

Klantenverhalen

Klantenverhalen

Klantenverhalen

Alles uit een hand, dat maakt alles voor ons veel eenvoudiger.

Bij FH Meubelen kregen wij alles, wat we in onze zorginstelling nodig hadden! Alles uit een hand, dat maakt alles voor ons veel eenvoudiger. De klantbegeleiding gebeurt via een vaste contactpersoon van het begin tot het einde. Zo functioneerde alles perfect en werden we echt ontzorgd.

Instituut voor blinden en slechtzienden

Een ontzettend mooi project.

Het Horster bedrijf FH-Meubelen heeft de opdracht gekregen om de bezoeker van Concertgebouw “De Vereeniging” in Nijmegen letterlijk een goede zitplaats te geven. De inrichting betreft: nieuwe stoelen, loungestoelen, barkrukken, tafels en dubbelbanken. Ook worden bijna driehonderd stoelen door het bedrijf opnieuw gestoffeerd. ‘Een ontzettend mooi project’, vertelt projectinrichter Flip van het bedrijf FH Meubelen. ‘Je ziet vaak dat opdrachten van deze omvang naar de bureaus met eigen architecten gaan. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij dit project mogen uitvoeren’, vervolgt Flip. Concertgebouw “De Vereeniging” in Nijmegen behoort tot de grotere concertzalen van Nederland en viert zijn 100-jarig bestaan. Aanleiding voor het concertgebouw om de inrichting onder de loep te nemen en weer helemaal naar deze tijd te brengen.

De Vereeniging, Concertgebouw in Nijmegen

Zij gaan heel ver in hun dienstverlening.

Voor het Parkhotel en Asteria van de familie Van der Sterren in Horst en Venray leverde FH Meubelen alle boxsprings en matrassen. De verhouding prijs-kwaliteit was dermate aantrekkelijk dat Van der Sterren bijna niet anders kon dan de opdracht aan FH Meubelen te gunnen. Bedden zijn uitermate belangrijk voor een hotel. Zeker de zakelijke gasten beoordelen een hotel op de kwaliteit van het bed. En zakelijke gasten maken een belangrijk deel uit van het aantal overnachtingen in de beide hotels van de familie Van der Sterren; het parkhotel in Horst en Asteria in Venray. Voor de hotelier was het dan ook een pré dat hij kon proefslapen op de boxspring van FH Meubelen. Spijt van zijn keuze voor FH Meubelen heeft Van der Sterren geen moment gehad. Een goed product en ook de nazorg is ‘dik voor elkaar’ bij FH Meubelen. “Zij gaan heel ver in hun dienstverlening. Een eigenschap die goed past bij onze manier van werken.”

ASTERIA & PARKHOTEL

Ga met FH Meubelen om de tafel zitten en het loopt als een speer.

Het omvatte de inrichting van een wijkcentrum bestaande uit een Grand Café, bar en activiteitenruimtes. Daarnaast werd voor een 15-tal bewoners een aanvulling op het meubilair gedaan. Totaal zijn er 40 appartementen die bewoond worden door cliënten met een ZZP indicatie. Het gebouw bestaat uit begane grond en 4 etages. Op iedere etage bevinden zich 10 appartementen en een zitje. Ook de inrichting van dit zitje was onderdeel van de opdracht.  Ga met FH Meubelen om de tafel zitten en het loopt als een speer. Onze suggesties en ideeën werden rap vertaald in concrete voorstellen. Er werd volop meegedacht hoe praktisch en degelijk werd omgezet naar bruikbaar en sfeervol. Een inrichting die het Grand Café een warme en gezellige uitstraling geeft met een eigentijdse touche en een beetje lef. En een activiteitenruimte met veel licht en kleur, die vrolijkheid uitstraalt en flexibel is in te delen. Een ouderwetse vitrinekast maakt onderdeel uit van de inrichting. Makkelijk om spulletjes in op te ruimen en gezellig voor de aankleding van de ruimte. De zitjes op de etages waren we snel uit. Een grote tafel met 8 stoelen er om heen. Iedere etage heeft zijn eigen kleur. Makkelijk voor de herkenbaarheid voor de bewoners. De keuze uit materialen en kleuren voor de stoffering is eindeloos. De raamdecoratie (Sunwave gordijnen) maakte het af. De aanvulling op het meubilair voor een aantal bewoners was een apart traject. Er werd door Nick (interieurarchitect) een brochure samengesteld. Toekomstige bewoners hadden per artikel diverse keuzemogelijkheden. Bewoners reageerden zeer positief op het aanbod en in een aantal gezamenlijke sessies en, indien nodig, in persoonlijke afspraken, kwamen de keuzes tot stand. Geen moeite was teveel. De inzet en het enthousiasme van de heren was geweldig. Het hele traject is perfect gelopen, alle deadlines zijn ruim gehaald. De samenwerking was puur plezier. Bedankt Flip en Nick voor jullie geweldige inzet! En het eindresultaat mag er wezen. Altijd welkom in Wijkontmoetingscentrum De Mulder in Venray.

DE ZORGGROEP