Contact opnemen

Specialist in projectinrichting

Al ruim 20 jaar zorgen wij als persoonlijke partner voor specialistische, prettige leefomgevingen met name binnen zorg-omgevingen. Wij verzorgen een compleet interieuradvies van ontwerp tot realisatie. Het creëren van een zorgvriendelijke leefomgeving met een voorstel op maat dat het beste past bij uw organisatie, medewerkers en bewoners is ons doel. Wij van FH Meubelen gaan voor ’t beste.

Daarbij zijn we sterk in een duidelijke communicatie, korte lijnen en een aanspreekpunt. Alles in eigen huis, eigen transport en inhuizen. Kortom, wij ontzorgen de zorg!

Raak het hart, dat kleurt de mens.

Dit doen wij

Met passie, enthousiasme en volop creativiteit staan wij van FH meubelen klaar voor de juiste oplossing, waarbij een optimaal gebruiksgemak voor bewoners, bezoekers en zorgmedewerkers voorop staat. Hierbij is juist meubilair en sfeerbepaling door talrijke geschikte stoffen, materialen en kleuren zeer belangrijk voor een fijn thuisgevoel.

Onze kracht:

  • Jarenlange specialisme en samenwerking.
  • Ontwerp tot realisatie.
  • Persoonlijk traject.
  • Korte lijnen en een duidelijk aanspreekpunt.
  • Producent dus flexibiliteit.
  • Eigen transport en persoonlijke inhuizing.

Maatwerk

Ons meubilair is speciaal ontworpen voor met name (zorg) instellingen en is in vele uitvoeringen mogelijk. Wij werken enkel met het juiste meubilair, dat voldoet aan onze kwaliteitseisen en prettig, veilig en geschikt is voor onze klanten. Ondanks ons uitgebreide assortiment, zitten er af en toe producten tussen die wat meer een persoonlijke touch nodig hebben. Denk aan banken met uitneembare zittingen, tafels en kasten in een afwijkende maat, materiaal of vorm. We ontwikkelen dan ook nieuwe of aangepaste productielijnen en werken met veel maatwerk, waarbij alles mogelijk is.

Leer ons team kennen

Wij werken allen naar een goed resultaat. Betrokkenheid, persoonlijk en een hoog ervaringsniveau kenmerkt ons. Wij ontwerpen, creëren en inspireren. Samen gaan wij voor het beste!

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op.