Contact opnemen

FH MEUBELEN

FH MEUBELEN

FH MEUBELEN

Warm rood - FH Meubelen

Warm rood

05-03-2019

Bestaande groepswoningen in Roermond opnieuw ingericht met geschikt meubilair voor de doelgroep: mensen met dementie. Het meubilair is comfortabel, functioneel en is afgewerkt met de geschikte stofferingen zoals het hoort binnen de zorg. De warme rode tinten van het behang […]

Lees verder
Kleurrijke inrichting - FH Meubelen

Kleurrijke inrichting

14-02-2019

Prachtig project opgeleverd in Ermelo voor blinde en slechtzienden. De gemeenschappelijke woonkamers zijn kleurrijk ingericht. Het meubilair heeft vriendelijke vormen en de geschikte stoffering. Ook bij dit project is veel maatwerk toegepast en goed afgestemd op de wensen van de […]

Lees verder
De koffie staat klaar! - FH Meubelen

De koffie staat klaar!

28-11-2018

Voor de prachtige locatie  Theehuis midden in de bossen van Roermond. Hebben we de bestaande locatie een nieuwe frisse uitstraling gegeven.    

Lees verder
Een professionele en persoonlijke aanpak! - FH Meubelen

Een professionele en persoonlijke aanpak!

16-11-2018

Komende maanden staan er weer zeer mooie projecten op de planning door het gehele land. Van o.a. Roermond, Venlo, Deurne, Eindhoven tot Ermelo hebben we samen met diverse klanten een persoonlijk traject doorlopen. Waarbij veel maatwerk, aangepast meubilair en speciale […]

Lees verder
Twinkeling, stichting Dichterbij - FH Meubelen

Twinkeling, stichting Dichterbij

11-10-2018

Twinkeling is een moderne locatie die orthopedagogische dagbesteding, naschoolse opvang en logeeropvang biedt. Wij hebben samen met het team de gezamenlijke dagbesteding ruimtes ingericht met sprankelend geschikt zorgmeubilair.

Lees verder
Een ontspannen zit! - FH Meubelen

Een ontspannen zit!

07-09-2018

Voor diverse verzorgingshuizen in Brabant hebben we ontspannen wachtruimtes gecreëerd. Een totaal pakket van meubilair, verlichting, aankleding tot en met raambekleding.

Lees verder
zitgenot met ’n zachte G! - FH Meubelen

zitgenot met ’n zachte G!

18-07-2018

2 bestaande locaties van zorgorganisatie Valkenhof te Valkenswaard compleet voorzien van nieuwe stoelen & rolstoelgeschikte tafels op alle afdelingen. Met als eindresultaat een prachtig en huiselijk uitstraling.  

Lees verder
Maatwerk, VieCuri Medisch Centrum in Venlo - FH Meubelen

Maatwerk, VieCuri Medisch Centrum in Venlo

28-05-2018

Speciaal maatwerk meubilair geleverd op de sector zorg voor mensen met dementie. Locatie VieCuri Medisch Centrum in Venlo.

Lees verder
Thuis gevoel! - FH Meubelen

Thuis gevoel!

05-04-2018

Na een ingrijpende verbouwing is een groot gedeelte geschikt als huisvesting van mensen met dementie. “Het bijzondere is dat er behalve twee groepswoningen ook zorgstudio’s en logeerkamers zijn,”  Zorglocatie Tollenstraat Blerick hebben we een nieuwe concept van zorg en wonen […]

Lees verder

OVER FH MEUBELEN

Specialist in projectinrichting

FH Meubelen is een modern specialist op het gebied van projectinrichting. We ontwerpen, leveren en produceren inrichting oplossingen voor o.a. leer-, zorg- en werk- omgevingen.

Wij creëren door onze expertise en persoonlijke aanpak inrichtingen die passen bij het geen uw organisatie wil uitstralen. En net zo belangrijk: passend bij de mensen die ermee gaan werken.

Lees verder