Contact opnemen

Let’s Go

05-09-2023

Het moment waar we lang over gedroomd en naar uitgekeken hebben is daar. Met veel trots kunnen we vertellen dat we zijn verhuisd naar ons splinternieuwe kantoor in Hegelsom. Een plek waar inspiratie, creativiteit en een welkom thuis gevoel centraal staan. Met als middelpunt onze nieuwe en uitgebreide showroom waar we kunnen ontvangen en adviseren.

De nieuwe hoofdvestiging van FH Meubelen is 100% duurzaam gebouwd volgens de normen van deze tijd. In deze prettige comfortabele omgeving tonen we het juiste kwaliteit meubilair. Wij streven naar belevingsgerichte oplossingen met optimaal gebruikersgemak voor de bewoners, bezoekers en zorgmedewerkers.

Onze nieuwe showroom, kantoor en logistiek centrum is gevestigd op de Spoorweg 2C, Hegelsom. Wij werken enkel en alleen op afspraak.

Terug naar nieuws

OVER FH MEUBELEN

Specialist in projectinrichting

FH Meubelen is een moderne specialist op het gebied van projectinrichting. We ontwerpen, leveren en produceren inrichting oplossingen voor o.a. leer-, zorg- en werk- omgevingen.

Wij creƫren door onze expertise en persoonlijke aanpak inrichtingen die passen bij het geen uw organisatie wil uitstralen. En net zo belangrijk: passend bij de mensen die ermee gaan werken.

Lees verder