Contact opnemen

Woonzorglocatie Nieuw Bergen

Prikkelarm, maar zeker niet saai.

Een fijne woonomgeving creëren waar bewoners, medewerkers en bezoekers zich altijd welkom en thuis voelen.  Woonzorglocatie Nieuw Bergen van de Zorggroep is voor ons een volledig project, waarbij we buiten de inrichting van de gezamenlijke woonkamers en multifunctionele ruimtes ook de werkruimtes, zitjes in de gangen en tuinmeubilair voor onze rekening hebben genomen. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig meubilair, uitgevoerd uiteraard in geschikte materialen en stofferingen voor de zorg.

Samen met het Team van De Zorggroep zijn wij van FH Meubelen vanaf het begin nauw betrokken geweest bij het gehele inrichtingproces zodat we onze expertises konden combineren. Dit doen we altijd persoonlijk met 1 op 1 korte lijnen. Zo hebben we mee gedacht aan de wand-, vloer en gordijnafwerkingen. Op deze wijze konden we de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en de bewoners centraal stellen. Zodoende kwamen we gezamenlijk tot het beste eindresultaat.

De combinatie van diverse geschikte stofferingen zorgt voor speelsheid. Prikkelarm, maar zeker niet saai. Bij dit project is een complete inspirerende leefomgeving gecreëerd, zodat we samen er iets moois van hebben gemaakt. Door de goede samenwerking, goede voorbereiding is er een goede balans in de energie.