Contact opnemen

FH Meubelen

Wij zijn FH Meubelen

Welkom bij FH Meubelen, Al ruim 20 jaar zorgen wij als persoonlijke partner voor specialistische prettige leefomgevingen met name binnen zorgomgevingen. Wij zijn in staat om een zorgvriendelijke voorstel op maat te maken dat het t beste past bij organisatie, medewerkers en bewoners. Wij van FH Meubelen gaan voor t beste! Daarbij zijn we sterk in een duidelijke communicatie, korte lijnen, 1 aanspreekpunt en uitgegroeid tot een geheelontzorger.

 

Wij werken enkel met het juiste meubilair die voldoen aan onze kwaliteit eisen en prettig, veilig en schikt zijn voor jou omgeving. Onze collectie meubilair is speciaal ontworpen voor met name (zorg) instellingen en is in vele uitvoeringen mogelijk. We ontwikkelen dan ook nieuwe of aangepaste productielijnen waarbij alles mogelijk is. Met de juiste talrijke geschikte stoffen, materialen en kleuren creëren we een thuisgevoel dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

Projectaanpak

Wij realiseren de perfecte omgeving voor jouw bewoners of bezoekers. Iedereen verdient een prettige manier van wonen of verblijven. Wij van FH Meubelen gaan voor t beste! Raak het hart, dat kleurt de mens.

 

Onze kracht:
  • Jarenlange specialisme en samenwerking.
  • Ontwerp tot realisatie.
  • Korte lijnen en 1 duidelijk aanspreekpunt.
  • Producent dus flexibiliteit.
  • Service vinden wij zeer belangrijk.
  • Eigen transport en persoonlijke inhuizing.
  • wij ontzorgen de zorg!
  • Er staan nu maar ook in de toekomst!

 

Maatwerk

Ondanks ons uitgebreide assortiment, zitten er af en toe producten tussen die wat meer persoonlijke touch nodig hebben. Denk aan banken met uitneembare zittingen . Tafels en kasten in een afwijkende maat, materiaal of vorm. Wij gaan voor vakmanschap, en dat merk je in het gebruik.

 

Leer ons team Kennen!

Wij werken allen naar een goed resultaat. Betrokkenheid, persoonlijk en een hoog ervaringsniveau kenmerkt ons. Wij ontwerpen, creëren en inspireren. Samen gaan wij voor het beste!

 

Leuk om van je te horen!

Neem gerust contact met ons op indien je een vraag hebt, een afspraak wilt maken of graaf extra informatie ontvangt.

OVER FH MEUBELEN

Specialist in projectinrichting

FH Meubelen is een modern specialist op het gebied van projectinrichting. We ontwerpen, leveren en produceren inrichting oplossingen voor o.a. leer-, zorg- en werk- omgevingen.

Wij creëren door onze expertise en persoonlijke aanpak inrichtingen die passen bij het geen uw organisatie wil uitstralen. En net zo belangrijk: passend bij de mensen die ermee gaan werken.

Lees verder