Contact opnemen

Advies

Wij zijn FH Meubelen:

Welkom bij FH Meubelen , Wij leveren en produceren spraakmakende inrichting oplossingen voor O.A. Zorg, leisure, en project omgevingen.Wij zijn in staat om een voorstel op maat te maken dat het beste past bij uw organisatie, medewerkers en bewoners.Door onze professionele en persoonlijke totaalaanpak kijken we samen naar ideaal kwaliteit meubilair en de beste oplossing voor de gebruiker.

Naast ons assortiment aan comfort meubilair ontwikkelen we ook nieuwe of aangepaste productielijnen, kijken we naar de juiste stofferingen maar bieden we ook maatwerk en gordijn plannen aan. We doen alles voor een betere oplossingen en unieke inrichting met het juiste thuisgevoel.

 

Ons doel:

Het realiseren van een normaal mogelijke, unieke huiselijke en herkenbare omgeving en geen tijdelijke oplossing. Maar een gedegen aanpak waarbij we u ontzorgen en er voor u staan nu maar ook in de toekomst.Wij van FH Meubelen gaan voor het beste!

 

Onze kracht:
  • Jarenlange specialisme en samenwerking.
  • Ontwerp tot realisatie.
  • Korte lijnen en 1 duidelijk aanspreekpunt.
  • Producent dus flexibiliteit.
  • Eigen transport en persoonlijke inhuizing.

 

Nieuwsgierig:

Als u meer informatie wenst neem gerust contact met ons op.

OVER FH MEUBELEN

Specialist in projectinrichting

FH Meubelen is een modern specialist op het gebied van projectinrichting. We ontwerpen, leveren en produceren inrichting oplossingen voor o.a. leer-, zorg- en werk- omgevingen.

Wij creëren door onze expertise en persoonlijke aanpak inrichtingen die passen bij het geen uw organisatie wil uitstralen. En net zo belangrijk: passend bij de mensen die ermee gaan werken.

Lees verder