Contact opnemen

FH Meubelen

Welkom bij FH Meubelen:

Al ruim 20 jaar zorgen wij als persoonlijke partner voor specialistische, prettige leefomgevingen met name binnen zorg-omgevingen. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in projectinrichting met name in de zorg. Wij verzorgen een compleet interieuradvies van ontwerp tot realisatie. Het creëren van een zorgvriendelijke leefomgeving met een voorstel op maat wat het beste past bij uw organisatie, medewerkers en bewoners. Wij van FH Meubelen gaan voor ’t beste.

Daarbij zijn we sterk in een duidelijke communicatie, korte lijnen en een aanspreekpunt. Alles in eigen huis, eigen transport en inhuizen. Kortom, wij ontzorgen de zorg!

 

Wij werken enkel met het juiste meubilair, dat voldoet aan onze kwaliteitseisen en prettig, veilig en geschikt is voor onze klanten. Ons meubilair is speciaal ontworpen voor met name (zorg) instellingen en is in vele uitvoeringen mogelijk. We ontwikkelen dan ook nieuwe of aangepaste productielijnen en werken met veel maatwerk waarbij alles mogelijk is. Wij verzorgen complete interieurprojecten van ontwerp tot en met oplevering waarbij we zijn uitgegroeid tot een geheelontzorger.

 

Dit doen wij:

Met passie, enthousiasme en volop creativiteit staan wij van FH meubelen klaar voor de juiste oplossing, waarbij een optimaal gebruiksgemak voor bewoners, bezoekers en zorgmedewerkers voorop staat. Hierbij is juist meubilair en sfeerbepaling door talrijke geschikte stoffen, materialen en kleuren zeer belangrijk voor een fijn thuisgevoel. Raak het hart, dat kleurt de mens.

 

Onze kracht:
  • Jarenlange specialisme en samenwerking.
  • Ontwerp tot realisatie.
  • Persoonlijk traject.
  • Korte lijnen en een duidelijk aanspreekpunt.
  • Producent dus flexibiliteit.
  • Eigen transport en persoonlijke inhuizing.

 

Maatwerk:

Ondanks ons uitgebreide assortiment, zitten er af en toe producten tussen die wat meer een persoonlijke touch nodig hebben. Denk aan banken met uitneembare zittingen, tafels en kasten in een afwijkende maat, materiaal of vorm. Wij gaan voor vakmanschap en dat merk je in het gebruik.

 

Leer ons team kennen:

Wij werken allen naar een goed resultaat. Betrokkenheid, persoonlijk en een hoog ervaringsniveau kenmerkt ons. Wij ontwerpen, creëren en inspireren. We hebben relatief een jong team. Samen gaan wij voor het beste!

 

Nieuwsgierig:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op.

 

OVER FH MEUBELEN

Specialist in projectinrichting

FH Meubelen is een moderne specialist op het gebied van projectinrichting. We ontwerpen, leveren en produceren inrichting oplossingen voor o.a. leer-, zorg- en werk- omgevingen.

Wij creëren door onze expertise en persoonlijke aanpak inrichtingen die passen bij het geen uw organisatie wil uitstralen. En net zo belangrijk: passend bij de mensen die ermee gaan werken.

Lees verder